This website uses cookies to improve the user experience. OK

Uvjeti korištenja

Korištenjem internet stranice www.arhivservis.hr i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domeni www.arhivservis.hr, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Internetska stranica www.arhivservis.hr namijenjena je kao središnje mjesto na kojem ćete naći informacije o uslugama koj nudi ARHIVSERVIS d.o.o. Naš je cilj da su pružene informacije što cjelovitije, točnije i ažuriranije. Ako nas obavijestite o pogreškama putem Kontakt obrasca, poduzet ćemo sve potrebne korake da se one što prije isprave.

ARHIVSERVIS d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

ARHIVSERVIS d.o.o. ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom ovih stranica. Također, ARHIVSERVIS d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranica. Odricanjem od navedene odgovornosti ARHIVSERVIS d.o.o. nije cilj smanjiti odgovornost za njeno postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Također, ne možemo zajamčiti pouzdanost i ažuriranost informacija koje potječu iz vanjskih izvora i nalaze se na ovim internetskim stranicama. Informacije na ovim internetskim stranicama mogu sadržavati poveznice na internetske stranice koje su izvan nadzora ARHIVSERVIS d.o.o. i za koje ne možemo prihvatiti odgovornost.

Informacije objavljene na ovoj stranici općeg su karaktera i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama. Ako vam treba konkretan savjet, preporučujemo Vam da nam se obratite putem Kontakt obrasca.

ARHIVSERVIS d.o.o. pohranjuje vaše email adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom slanja upita kroz formu Kontakt obrasca. ARHIVSERVIS d.o.o. koristi vaše e-mail adrese za daljnju komunikaciju vezanu uz pružanje usluga. U bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga možete zatražiti brisanje Vaših podataka.

ARHIVSERVIS d.o.o. koristi podatke poput: ime, prezime, e-mail adresa kako bi vam odgovorila na upit poslan putem forme Kontakt obrazac.

Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovim internetskim stranicama nalaze u datotekama ili su strukturirani u formatima koji sadrže greške. U takvim slučajevima ne možemo zajamčiti da naša usluga neće biti prekinuta ili otežana na bilo koji drugi način. ARHIVSERVIS d.o.o. ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.


Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi isključivo uz objavu izvora u obliku “ime autora/arhivservis” gdje je Arhivservis link na naslovnicu stranice ili članka. Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Međutim, korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i internetskih stranica koje se održavaju u okviru internetskog mjesta www.arhivservis.hr.

Dopušteno je stavljati poveznicu internet stranice www.arhivservis.hr na druge stranice.

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na Vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Upoznajte se s uporabom “kolačića”.

Perché Arhiservis?

  • Riduzione dei costi
  • Conformità e rispetto delle normative
  • Il più alto livello di sicurezza e protezione dei documenti conservati
  • Sistema standardizzato di reperimento, gestione, conservazione e archiviazione
  • Accesso ai documenti e alle informazioni facile e rapido